П’ятниця, 19 квітня 2024
Добрі справи

Волонтери і моряки-прикордонники дякують Валентину Козярчуку Новина з фото

Волонтери і моряки-прикордонники дякують Валентину Козярчуку
Одна з найактивніших волонтерських груп Світловодщини, починаючи с червня минулого року 15 раз побувала в зоні АТО, а "географія" їх подорожей простягається від Маріуполя до Дебальцево. Кожного разу відвозили до двох тонн вантажу – найнеобхіднішого для наших бійців: продуктів харчування, одягу, засобів особистої гігієни, будівельних матеріалів тощо.


Волонтер Сергій розповідає:

"Найактивнішим нашим помічником, спонсором наших поїздок завжди був Валентин Валентинович Козярчук – засновник ВК і К. Жодного разу він не відмовився допомогти захисникам України продукцією свого підприємства: м’ясо, сало, ковбаси, салати (спочатку возили відерцями, а потім цілими діжками). Щира подяка йому і за підтримку сімей загиблих бійців…"


Увесь Світловодськ знає про особливу любов Валентина Козярчука до моря – він відомий яхтсмен, неодноразовий переможець різних змагань, тож не дивно, що він бере активну участь у підтримці підшефного корабля "Григорій Куропятников", який дислокувався у Балаклаві, зміг вирватися з Криму, вивів за собою ще 12 кораблів і тепер розташувався в Одесі. У вкрай скрутний час саме Валентин Козярчук допоміг нашим героям-морякам і вдягнутися (бо залишали свою базу вони хто в чому), і продуктами харчування, і 150 літрами корабельної фарби.

А 27-29 травня світловодці відвідали підшефний корабель зі святковим вантажем до Дня прикордонника. Вдячні моряки Одеського загону морської охорони передали меценату Валентину Козярчуку Грамоту за підписом командира Д.Дукова "за сприяння у виконанні завдань з охорони державного кордону України, активну громадську позицію, розуміння, патріотизм…".

Волонтери також дякують постійному спонсору подорожей до прикордонників в Одесу – підприємцю Тетяні Федоровій, всім небайдужим людям міста і району і сподіваються на подальшу співпрацю.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top