Середа, 17 квітня 2024
Кримінал

Зловмисник «попався» на пляшці горілки, а підозрюється у двадцяти крадіжках телефонного кабелю у Світловодську

Зловмисник «попався» на пляшці горілки, а підозрюється у двадцяти крадіжках телефонного кабелю у Світловодську
Протягом останніх двох місяців на території міста почастішали випадки крадіжок телефонних кабелів в багатоповерхових будинках Садового мікрорайону. Правоохоронцями виявлено зловмисника, який причетний до двох десятків фактів таких крадіжок.


Під час скоєння чергової крадіжки 29 квітня 2015 року, працівниками ДСО було виявлено в під’їзді будинку сумку з телефонним кабелем.

4 травня 2015 року до міліції надійшло повідомлення від адміністрації магазину "МаркетОпт" про те, що в приміщенні магазину був зупинений чоловік, який намагався винести пляшку горілки. Прибувши на місце події, правоохоронцями був встановлений 39-річний місцевий житель. Злочинця було перевірено на причетність до вчинення інших крадіжок та встановлено, що даного чоловіка працівники ДСО бачили поблизу будинку, де була скоєна крадіжка телефонного кабелю.

На цей момент встановлено причетність злочинця до скоєння двох десятків фактів вчинення крадіжок телефонних кабелів. Викрадений кабель зловмисник випалював, отриманий метал здавав до пункту прийому металобрухту.

— Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок. — Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Крім цього відносно особи, яка займалася прийомом металобрухту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top