Субота, 11 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Крадіїв металу затримали правоохоронці — допоміг небайдужий місцевий житель Новина з фото

Крадіїв металу затримали правоохоронці — допоміг небайдужий місцевий житель
Завдяки допомозі небайдужого чоловіка, працівники міліції викрили двох зловмисників у низці крадіжок.
^ Реклама ^

Наприкінці квітня житель міста Світловодська став очевидцем скоєння злочину. Вночі він помітив в одному з подвір’їв злодіїв, які викрали з автомобіля акумуляторну батарею, про що одразу ж повідомив у міськвідділ міліції. У ході розслідування було встановлено, що чоловіки причетні до скоєння інших майнових злочинів.

Громадянин добре запам’ятав прикмети транспортного засобу, на якому зловмисники зникли з місця пригоди. Завдяки цьому, під час відпрацювання території міста Світловодська працівники ДАІ на одній з вулиць зупинили схожий за описом автомобіль. У ході огляду легковика в багажнику було виявлено "кусачки", 2 металеві трубки та лом, рукавички та дві чорні шапки-маски з прорізами для очей.

На момент зупинки у транспортному засобі перебувало четверо мешканців Олександрійського району. Як з’ясувалося, двоє з них причетні до низки крадіжок, скоєних на території Світловодського району.

— Працівники міліції встановили, що упродовж кількох місяців двоє раніше судимих чоловіків, 22 та 23 років, під час неодноразових поїздок до Світловодська вчиняли крадіжки на території міста та району, — повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.


В одному з населених пунктів зловмисники викрали телефонний кабель довжиною 246 метрів, в іншому — 385 метрів дроту. Крім того, з місцевої філії підприємства зв’язку поцупили дві мідні котушки, зварювальний трансформатор, електроінструменти та слюсарні інструменти.

Дії зловмисників кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Крадіїв металу затримали правоохоронці — допоміг небайдужий місцевий житель


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top