Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Світловодську затримали крадія жіночих сумок

У Світловодську затримали крадія жіночих сумок
Правоохоронці встановили зловмисника, який скоював крадіжки жіночих сумок та інших речей. Ним виявився раніше судимий 39-річний мешканець іншої області. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
^ Реклама ^

В кінці березня 2015 року до Світловодського МВ надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що невідома особа таємно викрала з приміщення коридору її квартири жіночу сумочку, в якій знаходилися грошові кошти в сумі 610 грн. та банківська картка.

На протязі квітня до міськвідділу надійшло ще кілька повідомлень про крадіжки жіночих сумочок з квартир, велосипеду з під’їзду та крадіжку системного блоку та монітору з приміщення відділу освіти м. Світловодська.

Правоохоронцями був встановлений житель сусідньої області, який неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння крадіжок. Зловмисник заходив до під’їзду будинку та, знаходячи незачинені вхідні двері квартири, забирав жіночі сумочки.

Дії чоловіка кваліфіковані слідчим за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років, — повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top