Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Світловодським підліткам «світить» позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

Світловодські правоохоронці викрили підлітків, які крадіжками металу вирішили підзаробити. Ними виявилися раніше не судимі місцеві хлопці. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
^ Реклама ^

На початку квітня до Світловодського міськвідділу внутрішніх справ надійшло декілька повідомлень від місцевих мешканців про те, що з 30 березня по 1 квітня 2015 року на території їхніх домоволодінь невідомі особи здійснили крадіжки виробів з металу.

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено двох підлітків, 17 та 16 років, раніше не судимих. Як стало відомо правоохоронцям, два товариша, маючи потребу в грошах, вирішили "підзаробити". Хлопці в нічний час "пройшлися" по домоволодінням та присадибним ділянкам в районі "Рибоколгоспу", звідки викрали металеву арматуру, металеві кути та прути, труби опалення в кількості 5-7 штук та близько 10 труб невеликого діаметру. Викрадені металеві речі молоді зловмисники здали до пункту прийому металобрухту.

"Дії підлітків кваліфіковані за ч.1 та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років", — повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top