Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Вирубка дерев заради забезпечення безпеки руху на переїзді Новина з фото

Вирубка дерев заради забезпечення безпеки руху на переїзді
Адміністрація державного підприємства "Світловодське лісове господарство" повідомляє Вас, щодо виконань лісогосподарських заходів біля переїзду 15+865 перегону Світловодське Рзд 27 км по автодорозі Світловодськ-Кременчук (поблизу Крилівського житлового масиву).
^ Реклама ^

Так, до підприємства надійшов лист за №НГ-НЗ-1-07-01/2-90 від державного підприємства "Південна залізниця" з проханням забезпечити умови безпечного руху транспортних засобів як автомобільного по автодорозі так і залізничного при перетині вищезазначеного переїзду.

Слід зазначити, що керівництво Південної залізниці вкрай стурбоване надзвичайним станом із забезпечення безпеки руху, який склався на залізничних переїздах загального користування.

Вирубка дерев заради забезпечення безпеки руху на переїзді

Згідно проведеної роботи фахівцями залізниці, щодо визначення трикутника видимості для водіїв транспортних засобів виявлено, що переїзд 15-865 перегону Світловодське Рзд 27 км не відповідає вимогам п 3.1.3 "Інструкції з улаштування та експлуатації залізничних переїздів" (ЦП-0174).

Тому, для забезпечення безпеки руху та з метою запобігання виникненню дорожньо-транспортних пригод, лісгосп буде проводити рубку дерев на загальній площі 1.2 га, що дасть можливість водіям автотранспорт них засобів та машиністам мати оглядову відстань 400 м.

Вирубка дерев заради забезпечення безпеки руху на переїзді

Рубка дерев буде проводитись з оформленням всіх дозвільних документів.

Олександр Ісаєв,
директор ДП "Світловодський лісгосп"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top