Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Родина Ігоря Цвіка дякує за підтримку! Новина з фото

Родина Ігоря Цвіка дякує за підтримку!

"Ігор Цвік та Євген Погрібний — у Полтавському шпиталі. Допоможемо захисникам України одужати?" — інформацію під таким заголовком ми розмістили на сайті 13 лютого ввечері, а вже на 10-ту ранку наступного дня у сім’ї Ігоря Цвіка були гроші на поїздку до шпиталю від людей, яких ця історія "зачепила". Щиро дякуємо за підтримку!
^ Реклама ^

Наталья Цвік із вдячністю і здивуванням розповіла нам, як вранці до неї прийшла жінка (на жаль, не назвалася) з сусіднього будинку (вулиця Ілліча) і передала 1000 гривень, потім мешканці Ревівки ще передали 600 гривень, 400 гривень вона отримала на банківську карту, 350 гривень передали з ринку разом з коробкою фруктів і солодощів.

Не всіх благодійників дружина захисника України знає, але щиро дякує усім, без винятку: Аллі Димурі, Тетяні Черновол, Натальї Задорожній, Олені Литвіновій, Ігорю Новикову, Яні Пустовіт, Маргариті Нечипуренко, головному лікарю Кіровоградського шпиталю, який сам зателефонував і завірив Наталью, що прийме Ігоря на лікування у разі потреби, Олександру, який прізвище не назвав, але запропонував свій транспорт. Транспорт віднайшли самі, але як же приємно було чути, що хтось зовсім незнайомий готовий прийти на допомогу!

У неділю батьки Ігоря Цвіка з Чигирина, дружина з донькою відвідали сина, чоловіка і батька у Полтавському шпиталі. Раді безмежно, що живий, хоча стан його стабільно важкий — стверджують лікарі. Самі бійці дивуються, як їм вдалося вціліти 11 лютого — там, під Дебальцевому, було справжнє пекло…

Скромні люди — сім’я Цвік просять не надсилати більше грошей, тепер вони самі впораються зі своїми проблемами. Хвилюються за те, що комусь допомога потрібніша…

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top