Вівторок, 16 квітня 2024
Добрі справи ТОП-новини

Ігор Цвік та Євген Погрібний — у Полтавському шпиталі. Допоможемо захисникам України одужати? Новина з фото

Ігор Цвік та Євген Погрібний — у Полтавському шпиталі. Допоможемо захисникам України одужати?
Євген Погрібний та Ігор Цвік (праворуч) у Світловодську 26 грудня 2014 року

Зовсім недавно, 26 грудня 2014 року ми були учасниками теплої і зворушливої зустрічі захисників України Ігоря Цвіка зі Світловодська та Євгена Погрібного з Онуфріївки, які прибули додому у 24-денну відпустку з зони АТО. 22 січня 2015 року хлопці знову відбули у зону бойових дій. Сьогодні ми отримали інформацію про те, що обидва бійця та ще троє їх побратимів перебувають на лікуванні у Полтавському шпиталі.


Рідні дуже стурбовані, бо з мамою Ігоря говорив нейрохірург шпиталю, який і повідомив про контузію Ігоря. Дружина Ігоря Наташа розповіла нам, що говорила з Ігорем по телефону. Він стверджує, що осколочних поранень ніхто з них не зазнав, хоча снаряд розірвався за 2 метри від групи військових. У когось з них добрий янгол-охоронець, обійшлося струсом мозку, контузією… сказав Ігор дружині. Спочатку їх відправили на лікування до Авдіївки, потім до Харкова, наразі вони перебувають у Полтаві.

У неділю батьки Ігоря та дружина планують відвідати Ігоря та його бойових друзів у шпиталі. Для цього потрібно знайти машину, заправити її пальним, запастися смачною їжею, засобами гігієни тощо.

Хто хоче допомогти родині у цій справі, телефонуйте Наташі: 068 250 36 59 або перерахуйте будь-яку суму грошей на карту ПриватБанку: 5168 7572 7365 2844 Цвік Наталья Олександрівна.

Допоможемо захисникам України одужати?!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top