Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Найпростіші укриття для колективного захисту населення Світловодська знайшлися! Новина з фото

Найпростіші укриття для колективного захисту населення Світловодська знайшлися!

Зовсім недавно просте запитання щодо стану бомбосховищ у Світловодську, нічого, окрім роздратування, у чиновників не викликало. Бо ці (у минулому) захисні споруди, давно розграбовані і надані в оренду під магазини.
^ Реклама ^

А сьогодні сам Микола Іванович Шалаєвський – начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій міськвиконкому пише на адресу нашого видання:

"Прошу оприлюднити Перелік найпростіших укриттів, які можуть бути пристосовані для колективного захисту населення міста, який затверджено розпорядженням міського голови від 18.11.2014 №192-р"

Найпростіші укриття для колективного захисту населення Світловодська знайшлися!

Перелік найпростіших укриттів, яки можуть бути пристосовані для колективного захисту населення міста — perelik.doc [302,5 Kb] (591)

Цікаво дізнатися, чи дійсно вказані приміщення мають змогу стати укриттями для людей під час цілком ймовірного артобстрілу?

Звертаємося до мешканців будинків, які є у переліку. Спустіться до підвалу і подивіться, чи є там вільне місце для вашого перебування у разі нападу агресора? Чекаємо на зворотній зв’язок.

ЗА ТЕМОЮ: Рекомендації для керівників підприємств, установ, організацій та населення міста щодо пристосування підвалів та погребів під найпростіші укриття

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бомбосховищ на Світловодщині немає. Захисні споруди знищені разом з заводами

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top