П’ятниця, 29 березня 2024
Добрі справи

Світловодськ очистили від наслідків буревію і великої кількості сміття

Як ми повідомляли, 10 жовтня у Світловодську відбулося велике прибирання. Оргкомітет на чолі з міським головою Юрієм Котенком визначився з обсягами робіт і залучив установи і організації міста до прибирання гілок, листя та штучного сміття на закріплених за ними територіями.


Заступник начальника УЖКГ Віктор Боровський повідомляє нашому виданню:

"У заході взяли участь 1053 людини, вивезено 355 кубічних метрів листя та гілок, що зібране цього дня та кілька днів тому житлово-комунальними підприємствами міста.

Хочу відзначити, що більшість установ і організацій відгукнулися на заклик вийти на "суботник" і працювали дуже добросовісно. Але такі установи і підприємства, як Світловодський політехнічний коледж, СП ТОВ "Світловодськпобут", УЕГГ не підтримали нашу ініціативу."

Підбиваючи підсумок великого прибирання, міський голова Юрій Котенко сказав:

"Мені приємно, що бюджетні організації, школярі активно включилися в роботу і значно очистили місто від сміття. Чудова погода сприяла хорошому настрою працюючих, роботи тривали майже до кінця робочого дня без перерв на відпочинок.

В основному прибрали вулиці Леніна, Приморську, Калініна, Будівельників, частково вулиці Гагаріна, Шевченка, Єгорова. Керівники підприємств: Об’єднання "Дніпроенергобудпром", "Спецзовнішкомплект", "Дніпро-Кіровоград", АТП 13507, ВК і К, ПП Вовченко, СПТУ №5, ПМК 68, "Королівський смак", СУЕГГ, ККП, "Житлосервіс", "Житлосвіт" надали нам техніку для вивезення сміття, за що їм щиро дякую.

На жаль, частина сміття залишилася невивезеною, тож комунальні служби продовжать цю роботу і до кінця тижня, сподіваюсь, з нею впораються."

ЗА ТЕМОЮ: Біля пам’ятного знаку з пафосною назвою "Алея Слави" прибрали…

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top