Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи ТОП-новини

Замість світлофорів — допомога військовим Новина з фото

Замість світлофорів — допомога військовим

Такий білборд цими днями було розміщено при в’їзді у Світловодськ з боку Власівки.
^ Реклама ^

Активісти громадського об’єднання "Світловодськ патріотичний" звертаються до мешканців міста з пропозицією замість світлофорів придбати: 1000 "розгрузок", понад 70 бронежилетів, 8 тепловізорів, понад 100 кевларових касок, 850 пар берців, 1.5 БРДМ-2.

На сторінці обєднання один із активістів пише:
"Друзья, этот борд профинансировала девушка, живущая в Польше, Наташа Мирошник. Для того чтобы быть настоящим патриотом, не нужно обязательно носить вышиванку, или кричать на каждом повороте, не обязательно даже жить в этой стране, нужно просто ее ЛЮБИТЬ!!! СЛАВА УКРАИНЕ, СЛАВА ЕЕ ЛЮДЯМ!!!"


Замість світлофорів — допомога військовим


Нагадаємо, 29 липня 2014 року на 61-й сесії міської ради, було виділено 240 тисяч гривень на встановлення світлофорів на розі вулиць Хмельницького-Бойка.

ЗА ТЕМОЮ: В Светловодске установят "золотой" светофор

Також нагадаємо, що раніше мешканці цього мікрорайону зверталися з відкритим листом до мера міста з проханням встановити світлофори на цьому перехресті. Приводом для цього стало жахливе ДТП, яке сталося 15 липня.

ЗА ТЕМОЮ: Звернення до міського голови: "Юрію Миколайовичу! Ми дуже просимо Вас навести порядок в нашому місті!"

Варто зауважити, що одразу після оприлюднення кошторису на придбання та встановлення світлофорів, у читачів нашого сайту виникло багато запитань щодо правдивості цього кошторису. Моніторинг цін показав, що вартість одного світлофору приблизно дорівнює 4,5 тисячі гривень.

З відкритою пропозицією до всіх звернувся заступник міського голови Олександр Сич, який запропонував облаштувати світлофорами перехрестя В. Бойка Б. Хмельницького за 4,5 тисячі гривень та навів свої аргументи з приводу кошторису.

ЗА ТЕМОЮ: Олександр Сич: "Запрошуємо бажаючих облаштувати світлофорами перехрестя В. Бойка Б. Хмельницького за 4,5 тисячі гривень"

Пізніше за розпорядженням мера було створено спеціальну комісію "з питань місцезнаходження і стану світлофорів, які раніше були встановлені на перехресті Б.Хмельницького — В.Бойка", один з членів якої оприлюднив вже новий кошторис за послугу "під ключ" — 338 788 грн.!

ЗА ТЕМОЮ: Снова о светофоре или чем "бюджетная" гривна отличаются от той, что у меня в кошельке?

Старі світлофори знайшли. Вони зберігалися на складі "Комбінату комунальних послуг". Але спеціально запрошені кременчуцькі спеціалісти винесли невтішний вирок — "На утилізацію!". За їх словами, старі світловодські світлофори не підлягають відновленню, але частково їх можна використовувати в якості запасних деталей в разі поламки світлофорних об’єктів, які працюють нині на перехрестях біля автостанції та біля міліції.

ЗА ТЕМОЮ: Старі світлофори — на утилізацію!

Коментуючи висновки комісії, заступник міського голови з комунальних питань зауважив, що враховуючи думку фахівців, потрібно знову повертатися до питання придбання нових світлофорів. Щодо їх ціни, Олександр Сич зауважив, що кошторис витрат на придбання, монтаж та підключення нових світлофорів буде прорахований відповідними організаціями під час підготовки проекту та проведення його архітектурно-будівельної експертизи.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top