Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Релігія

Єпископу Олександрійському і Світловодському Боголєпу

Преосвященний владико! На зборах працівників бюджетних установ, яких зібрали 08.08.2014 в робочий час для зустрічі з Вами, ми звернулися до Вас з однією просьбою нагадати Вам, що ми усі українці, громадяни України і дуже боляче переживаємо величезні втрати на сході України внаслідок військової агресії Росії.
^ Реклама ^

З Вашої відповіді в інтернет-виданні "Світловодськ" від 23.08.2014 стало ясно, що Ви нас не зрозуміли, мало того, звинувачуєте "невоцерковленных и невежественных авторов" у виконанні якоїсь "заказної" роботи.

Згадаймо, хто приводив до влади Януковича і результатом його "діяльності" став Майдан, "Небесна сотня", відторгнення Росією Криму та її військова агресія на сході України.

Бог — це Любов, без любові усе — ніщо. Найстрашніше це те, що Віра в Бога без Любові Робить людей фанатами. Любов же людей — це любов до землі, на якій живемо, до своєї мови.

Земля наша освячена Андрієм Первозванним 2000 років тому і здатна народжувати людей, яких знає історія і увесь світ. Результат цього освячення призвів до того, що язичник Володимир сам став православним і охрестив Святу Русь в 988 році. Що дала нам Русь Свята і Віра православна знає світ і ми цим повинні пишатися.

Кілька слів про мову. Мови усіх народів мають одне джерело душу людини, яка є образ Божий. Тому мова кожного народу є і повинна бути священною. А кожен народ, що поважає себе і свою мову повинен її використовувати для освячення нею своєї душі молитвою і славлення Бога. Перший приклад цього дали нам святі Апостоли, коли в час зішестя на них Духа Святого, заговорили різними мовами про велич Божу.

Владико, ми хочемо, щоб між нами була Любов і віримо в те, що людський розум не може зрозуміти Промислу Божого. Людський розум не може зрозуміти, як розпалася побудована на силі, неправді, голодоморах імперія Радянський Союз.

Про це говорять святі старці Христофор, Тавріон, Самсон, Арсеній та багато інших. Ми також віримо, що імперію на силі більше ніхто не побудує. Імперія ж Ісуса Христа, побудована на любові, правді, світлі відновиться, це Свята Київська Русь.

Підтвердження цього щорічне сходження Благодатного Вогню біля Гроба Господнього, молитви Зосіми Саватія Соловецьких, Миколая Японського, Антонія Сурожського, Германа і Сергія Валаамських, Сергія Радонежського (про якого Ви нам на зібранні розповідали), Серафима Саровського і багато інших, яких ніколи і ніхто не розділить, так як усі вони беруть початок від Андрія Первозванного із Святої Русі.

Русь Свята! Бережи Віру Православну! Христос посеред нас! І є, і буде.

Представники православної релігійної громади: А.Войтенко, О.Маховський, Н.Мальцева.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top