Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Олександр Сушко — переможець шахового бліц-турніру

Олександр Сушко — переможець шахового бліц-турніру

З нагоди святкування Дня Незалежності у Світловодську відбувся бліц-турнір з шахів, в якому взяли участь 10 кращих шахістів міста кандидати в майстри спорту та першорозрядники.
^ Реклама ^

Кожному спортсмену виділялося 5 хвилин на всю партію. За результатами змагань перше місце посів кандидат в майстри спорту Олександр Сушко, набравши 8 очок з 9 можливих. Друге та третє місця розділили першорозрядники Олександр Єфимов та Віталій Кузьмич, які набрали по 6,5 очок. Переможці турніру нагороджені грамотами від управління молоді та спорту. До речі, за сприяння вищезгаданого управління було організоване товариське чаювання, яким і завершився бліц-турнір.

Шахісти міста дякують ініціативній групі, а саме — Вілорію Ушакову, головному судді змагань та секретарю Олександру Семенову за проявлену ініціативу, адже вони постійно організовують та проводять спортивні заходи. Так, з початку року відбулося 6 зустрічей і далі планується ряд чемпіонатів: 7 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту; 21 вересня до Дня партизанської слави; в листопаді стартує великий турнір "Чемпіон міста 2014".

В цих змаганнях візьмуть участь неодноразові чемпіони міста, майстри шахів: Микола Мартиненко, Олександр Бендюк та Ігор Денисов.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top