П’ятниця, 29 березня 2024
Події Відео

Асфальтове покриття дороги на вулиці Богдана Хмельницького поновили Новина з відео


Як ми повідомляли, 17 травня Світловодське управління Кіровоградського водоканалу зруйнувало шматок дороги на вулиці Богдана Хмельницького, ремонтуючи водогін. За поновлення асфальтового покриття взялися не зразу.


Аж ось активний відвідувач нашого сайту і автор багатьох відео-сюжетів Валерій Сафонов поділився цікавим відео: дорогу поновили. Дивіться.

Виконав роботи з укладання асфальту на двох ділянках дороги по вулиці Богдана Хмельницького (біля магазина "Перехрестя" і ближче до ринку) Комбінат комунальних послуг. Це підприємство має у своєму складі шляхову дільницю і, відповідно, спеціалістів з досвідом роботи. Тому водоканал і уклав угоду на поновлення асфальту з ККП.

Начальник ККП Володимир Білан повідомив нашому виданню, що на ділянці, яку ви бачите на відео, виникли труднощі. Скоріше за все, доведеться покласти ще один шар асфальту. Так що не судіть суворо. Це перший досвід після довгої перерви. Надалі є домовленість про відновлення усіх ділянок дорог і тротуарів, зруйнованих через ремонтні роботи водоканалом.

ЗА ТЕМОЮ: Світловодські "водоканальці" псують нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top