П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Події Відео

Світловодські "водоканальці" псують нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького Новина з фото Новина з відео

Світловодські "водоканальці" псують нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького
Обласне комунальне виробниче підприємство "Дніпро-Кіровоград", а точніше, Світловодська його філія ламає таку дорогу нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького і з ремонтом асфальтового покриття не поспішає.


Хто надав дозвіл на виконання земляних робіт у суботу, 17 травня на дорозі по вулиці Богдана Хмельницького, неподалік ринку? Чому до цього часу не поновлено асфальтове покриття після зимового ремонту водопроводу в районі магазина "Перехрестя"? З такими запитаннями ми звернулися до Віктора Боровського — заступника начальника Управління житлово-комунального господарства.

Віктор Васильович повідомив, що до нього особисто 17 травня звернулися працівники СВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград" з проханням надати дозвіл на виконання земляних робіт у зв’язку з аварією на водогоні. Але він не наважився прийняти таке рішення, бо це підприємство не виконує своїх зобов’язань. Після ліквідації наслідків попередньої аварії на цій же вулиці в районі магазину "Перехрестя", УЖКГ отримало від нього гарантійний лист щодо поновлення асфальтового покриття до 1 травня 2014 року.

Світловодські "водоканальці" псують нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького
Біля магазину "Перехрестя"

Світловодські "водоканальці" псують нашу дорогу на вулиці Богдана Хмельницького
Ось так "поновили" асфальтове покриття

Тож розкопали частину дорогої дороги "водоканальці" без дозволу і закопали без будь-яких гарантійних листів.

На оперативній нараді у понеділок, 19 травня міський голова Юрій Котенко доручив своєму заступнику Олександру Сичу провести з цього приводу службове розслідування.



Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького було закінчено 16 вересня 2013 року. Загальна кошторисна вартість виконання проекту — 6 млн. 975 тисяч гривень. Загалом було відремонтовано 2 тисячі 200 метрів дороги, загальна площа ремонту — 16 тисяч 136 квадратних метрів, для ремонтних робіт вулиці використано 4 тисячі 576 тонн асфальтної суміші.

ЗА ТЕМОЮ: Капітальний ремонт вулиці Богдана Хмельницького офіційно завершено

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top