П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Десять років позбавлення волі отримав винуватець трагічного ДТП на вулиці Леніна у Світловодську Новина з фото

Десять років позбавлення волі отримав винуватець трагічного ДТП на вулиці Леніна у Світловодську
Суддя Світловодського міськрайонного суду Віталій Іващенко повідомив нашому виданню, що кримінальне провадження, яке мало суспільний інтерес, розглянуто з винесенням вироку. Надаємо повний текст повідомлення.
^ Реклама ^

27.10.2013 близько 23:30 год. Онопа Денис Володимирович, перебуваючи в середньому ступені тяжкості алкогольного спяніння та керуючи автомобілем "Volkswagen Passat", реєстраційний номер ВА 3090 ВВ, який належав на праві приватної власності його дружині, рухаючись навпроти будинку №15 по вул. Леніна в м. Світловодськ Кіровоградської області, зі сторони вул. Гоголя в напрямку вул. В.Бойка, в порушення вимог Правил дорожнього руху України в темну пору доби проявив власну необережність та недбалість до забезпечення елементарних вимог безпеки дорожнього руху, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу та допустив наїзд на пішоходів Шевченка Володимира Володимировича, 1988 року народження та Ігнатова Дмитра Сергійовича, 1983 року народження, які переходили проїзну частину зліва направо щодо напрямку руху автомобіля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди пішоходи загинули на місці.

Вироком Світловодського міськрайонного суду від 17 квітня 2014 року Онопу Дениса Володимировича визнано винним у вчиненні злочину за ч.2 ст.186, ч.3 ст.286 КК України та призначено остаточне покарання у виді 10 (десяти) років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом трьох років. Також з засудженого стягнуто 16505 грн. 08 коп. — в рахунок відшкодування витрат, пов’язаних з похованням та 150000 грн. моральної шкоди.

Звернуто стягнення на автомобіль "Volkswagen Passat", реєстраційний номер ВА 3090 ВВ, який зареєстрований за Онопою К.В. в рахунок відшкодування цивільних позовів.


Десять років позбавлення волі отримав винуватець трагічного ДТП на вулиці Леніна у Світловодську

ЗА ТЕМОЮ:
1. Світловодськ хвилюється — чи будуть засуджені винуватець трагічного ДТП та маньяк-вбивця?
2. В Светловодске под колёсами автомобиля погибли двое парней

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top