Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Події

Посипати дороги у Світловодську встигають, розчищати — ні. Потрібна допомога! Новина з фото

Посипати дороги у Світловодську встигають, розчищати — ні. Потрібна допомога!
Як ми вже повідомляли, за два дні до початку зими, міськвиконком розглянув результати перевірки виробничої та фінансової діяльності Світловодського міського комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг", направив результати до прокуратури, рекомендував голові розірвати контракт з керівником Олександром Плахотнім і доручив йому ж (Плахотньому) ретельно готуватися до роботи у холодну пору року.


6 грудня з Плахотнім контракт розірвано, тож все, що йому доручалося виконкомом 29 листопада зависло у повітрі? Ми зацікавилися цим питанням одразу, як вулиці Світловодська замело снігом. Начальник УЖКГ Віктор Самоляк нам повідомив, що призначено виконуючого обов’язки начальника Комбінату комунальних послуг і саме він відповість на всі наші запитання.

Колишній заступник начальника ККП, який попрацював на цій посаді 3 місяці, а до того 2 роки і 8 місяців був начальником дільниці об’єктів торгівлі (ринок "Світанок" у тому числі), інженер-еколог за фахом, 29-річний Білан Володимир Володимирович — новопризначений в.о. начальника підприємства. З ним ми познайомилися сьогодні і попросили розповісти як же просуваються роботи по "утриманню вулично-шляхової мережі міста, яке має забезпечити безперебійний та безпечний рух транспорту у холодну пору року" (цитата з рішення виконкому).

Володимир Білан розповів, що до зими підприємство готувалося заздалегідь, але вона все ж таки прийшла зненацька. Два автомобіля ЗІЛ - піскорозкидувача, трактор МТЗ-80 та екскаватор — все, що є у підприємства. Були наміри придбати ще одну одиницю техніки, але гроші "зависли" у казначействі.

Сім водіїв по графіку і вдень, і вночі обслуговують цю стареньку техніку. Вчора у другій половині дня почали посипати дороги на центральних вулицях міста, на спусках і підйомах. Одна машина зламалася, довелося кілька годин її ремонтувати. Вночі посипали Власівський переїзд, хоча цю дорогу ККП не повинно обслуговувати, допомогли колегам. О 4-й ранку сьогодні почали розчищати дорогу до кладовища. Завтра 2 машини будуть чистити дороги.

"Поки що справляємося! — Так оптимістично налаштований Володимир Білан. — Але допомога підприємств по розчищенню другорядних вулиць міста вкрай необхідна!"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top