П’ятниця, 29 березня 2024
Влада

Міськвиконком передав справу Плахотнього до прокуратури, йому ж доручив ретельно готуватися до зими

Досить тривалим та емоційним було обговорення на черговому засіданні міськвиконкому 29 листопада 2013 року результатів перевірки виробничої та фінансової діяльності Світловодського міського комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг" (керівник О. Плахотній) за 2012 рік і 9 місяців 2013 року.


Перевіряли підприємство аудиторська фірма "Глорія-Інформаудит", комісія, створена розпорядженням міського голови. Всі вони виявили практично однакові недоліки у роботі. Порушення зафіксовано у нарахуванні заробітної плати та преміюванні, у штатному розписі, що призвело, на думку членів виконкому, до неефективної господарської діяльності. Громадськість з-поміж іншого наголосила на проблемах щодо поховання людей.

Під час обговорення члени виконкому дійшли висновку: у ККП є дуже прибуткова справа ринок, яка допомагає утримувати всю структуру ККП і не стимулює розвиватися. Закидали О. Плахотньому небажання укладати договори на вивезення сміття з приватним сектором, небажання займатися освітленням міста, відсутність поточного ямкового ремонту тощо. Ні підтвердити, ні спростувати озвучену інформацію Олександр Антонович не міг, бо під час обговорення його не було.

Отож, виконком вирішив результати перевірки взяти до відома, її матеріали направити до Світловодської міжрайпрокуратури. Керівник має усунути недоліки у роботі: частину навести лад у штатному розписі, розробити план заходів щодо усунення виявлених порушень, вивчити питання щодо переходу підприємства на спрощену систему оподаткування до 1 січня наступного року; частину привести у відповідність до вимог Закону України "Про колективні договори і угоди" Колективний договір з трудовим колективом СМКП "ККП" та розробити Положення про преміювання працівників до 1 лютого. Також міському голові рекомендовано розірвати контракт з керівником підприємства.

Традиційне питання, що розглядається у переддень зими, утримання вулично-шляхової мережі міста, яке має забезпечити безперебійний та безпечний рух транспорту у холодну пору року. Отож, цим опікуватиметься КП "Комбінат комунальних послуг".

Олександр Плахотній з 1 грудня має забезпечити цілодобове чергування спеціалізованої дорожньої техніки: 2 піскорозкидачів, по одному екскаватору, автогрейдеру та снігоочиснику.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top