Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Світловодські правоохоронці готові жорстко реагувати на правопорушення

Світловодські правоохоронці готові жорстко реагувати на правопорушення
Неспокійна обстановка в країні породжує багато різних чуток. Вони виникають виключно від браку інформації. Саме тому я вирішив звернутися до начальника Світловодського міськвідділу УМВС підполковника Дмитра Ткачонка.
^ Реклама ^

Обстановка в самому відділі МВС, на мій погляд, спокійна. Екіпіровка міліціонерів нічим не відрізняється від повсякденної, що ми могли спостерігати раніше.

За словами начальника Світловодської міліції ситуацію в місті відслідковує створений оперативний штаб. Спостерігається, навіть, невелике зниження рівня скоєння злочинів. Але правоохоронці, у відповідністю з наказом Міністра МВС, готові жорстко припиняти будь-які правопорушення. Втім, Дмитро Ткачонок сподівається, що таких у місті не буде.

Начальник міліції повідомив, що усі штатні працівники відділу працюють в місті та районі. Відряджень на посилення до столиці немає.

Під час мітингу 23 листопада представники місцевого осередку ВО "Свобода" подали заяву щодо незаконного встановлення погруддя Леніну на бульварі К. Маркса. За словами начальника міськвідділу зараз, у відповідності з вимогами законодавства, йде з’ясовування усіх обставин. По закінченню справи він обіцяв нас повідомити.

Під час бесіди начальник міліції також розповів про досягнення і проблеми міліції, про прагнення перетворити відділ міліції на своєрідний сервісний центр з надання правової допомоги та захисту громадян. Ми також домовилися про більш детальне інтерв’ю, яке буде опубліковано до Дня міліції.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top