Субота, 20 квітня 2024
Афіша Світловодська

Концерту Володимира Гришка та Ростислава Кушини у Світловодську не буде

Концерту Володимира Гришка та Ростислава Кушини у Світловодську не буде
Заявлений на 29 листопада, концерт Володимира Гришка та Ростислава Кушини у міському Палаці культури відміняється. Директора міського палацу культури Ларису Ляшенко про це повідомив адміністратор Володимира Гришка сьогодні.


Маестро і його команду не влаштував збір. На сьогодні він становив лише 10 тисяч гривень. Квитки можна здати до каси Палацу культури завтра у робочий час.

Це вже третій концерт, який відміняється останнім часом з вини артистів. До цього захворіли Наталья Валевська і Володимир Ткаченко. Тепер Володимир Гришко з молодим колегою завередував. Воно й не дивно. Днями він дуже осоромився на "Битві хорів". Столична команда на чолі з відомим оперним співаком Гришко першою "вилетіла" з проекту. Настрій зіпсовано, однозначно, адже на прохання маестро надати йому і хору Києва ще один шанс, організатори і судді відповіли відмовою. Співчуваємо.

Обурює, що жоден з вище означених "зірок", не повідомив про хворобу чи зіпсований настрій заздалегідь. Всі тримали паузу до останнього дня, таємно розраховуючи на сповнення мрії будь-якого артиста — повний аншлаг. Тоді б, напевне, і хвороба відступила, і настрій покращився.

Але ж для того, щоб концертні зали заповнювалися, імені цих артистів, недостатньо. Потрібно, щоб команди гастролерів провели потужну рекламну кампанію. Як і в усьому світі. Це ж не новина! А керування процесом у телефонному режимі, як показала практика, призводить до плачевних результатів.

Уявляю, як почуваються "щасливі" власники квитків на концерт. Завтра перед ними буде вибачатися Лариса Ляшенко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top