П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Новий рік 2014

Що повинно бути на столі в Новий 2014 рік Коня?

Що повинно бути на столі в Новий 2014 рік Коня?
Стіл повинен бути багатим і повним надмірностей, щоб всім всього вистачило. Традиційне доїдання численних "торішніх" салатиків 1-го, 2-го, а може, і 3-го січня цього року актуально як ніколи не шкодуйте страв для зустрічі Дерев’яного Коня.
^ Реклама ^

Отже, новорічне частування 2014 року має бути рясним і різноманітним. Оскільки кінь травоїдна тварина, на столі в кожному можливому блюді повинна бути зелень. Якщо вона зовсім не передбачена рецептом, можна просто прикрасити тарілку гілочкою базиліка або тертою зеленню. Також не скупіться на фрукти та овочі кінь любить похрустіти яблуком або морквиною, і не треба відмовляти йому в цьому задоволенні.

Можна проявити фантазію при складанні страв, і оформити салат у формі конячки, непогано виглядатимуть шоколадні підкови-торти на десерт, так само як і випічка у вигляді маленьких конячок та ялинок. Зробіть "їстівне" дерево, у створенні якого візьмуть участь всі домашні.

Новорічний стіл обов’язково повинен включати в себе хоча б одне китайське блюдо в цьому випадку підійдуть і популярні нині роли, і китайська локшина. А ось від міцного алкоголю краще відмовитися може, вислів "п’є, як кінь" і обґрунтований, але символ року цілком може образитися, якщо посеред святкування ви відчалите в царство Морфея.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top