Четвер, 18 квітня 2024
Події ТРК ''Веселка''

Юрій Котенко: "Світловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!" Новина з відео

Юрій Котенко: "Свівтловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!"Юрій Котенко: "Свівтловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!"Автори та 1434 людини, які витратили свій час на перегляд матеріалу "Дорогі світловодські дороги", кілька десятків користувачів нашого сайту, що залишили свої коментарі в новинах, на форумі та у соціальних мережах можуть бути задоволені. Нас однозначно почула влада.
Про це свідчить красномовний виступ міського голови Юрія Котенка на камеру ТРК "Веселка" 6 серпня 2013 року зі щойно відремонтованої вулиці Богдана Хмельницького.


За словами автора репортажу, міський голова саме "приїхав перевірити якість виконання робіт". Очевидно, у відповідь на наш закид про недбале ставлення до своїх обов’язків посадовців, які з заплющеними очима здійснюють технічний нагляд за роботою шляховиків.


Відео ТРК "Веселка"

Заперечувати доцільність виїзду першої особи міської влади на багатомільйонний об’єкт будівництва ніхто не буде. Так і повинно бути. Тим більше, виїзд на щойно відремонтовану дорогу — слушна нагода донести до виборців думку про те, що все це робиться виключно завдяки Народному депутатові України Олександру Єдіну. А ще скільки буде робитися найближчим часом за 3-4 мільйона з депутатського фонду! Ми почули.

Але навряд чи міський голова повинен візуально контролювати якість роботи. Це прямий обов’язок інженера, який знається на будівництві шляхів і вміє користуватися потрібними для перевірки якості роботи приладами. Він свою роботу проігнорував, очевидно.

Так сталося, що того щасливого для світловодців дня, коли справжня злива і асфальтування вулиці Богдана Хмельницького співпали в часі, разом зі своїм сином я поверталася на авто з Кременчука. "Проскакали" з великим ризиком для "здоров’я" автомобіля по роздовбаній вулиці Єгорова до ринку і повернули на Богдана Хмельницького. Перше, що впало в око, було неприємне — дорога "завалена" в один бік, дощова вода це підкреслила без спеціальних приладів. Глибокі калюжі виключно праворуч! Як ви думаєте, що буде найближчим часом з цими ділянками дороги?

Хтось скаже, що це така дрібниця, порівняно з епохальною подією: нарешті завершено ремонт дороги на вулиці, яка була найстрашнішою для автолюбителів і професійних водіїв не один десяток років! Ми так не думаємо. Впевнені, що потрібно було контролювати якість роботи так, як ніколи, оскільки наступний ремонт буде не скоро!

"Світловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!" — сміливо заявив міський голова і, навіть, назвав короткий термін — 2 місяці.
Чекаємо і будемо радіти з того разом з вами, Юрію Миколайовичу!

Юрій Котенко: "Світловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!"

Юрій Котенко: "Світловодці не впізнають своїх доріг найближчим часом!"Тетяна Дроздова,
член Національної Спілки журналістів,
автолюбитель.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top