Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Громадяни вже здали до ОВС Кіровоградщини 80 одиниць зброї

Громадяни вже здали до ОВС Кіровоградщини 80 одиниць зброїНа території Кіровоградської області триває місячник добровільної здачі до органів внутрішніх справ зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, який розпочався 1 листопада.
Громадяни активно користуються такою можливістю.
^ Реклама ^

Загалом до ОВС Кіровоградщини вже здано 80 одиниць зброї, майже 70 боєприпасів, а також більше 20 спеціальних засобів. У тому числі 75 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 3 нарізної мисливської, 1 саморобної та 1 нарізної армійського зразка, по одному снаряду і гранаті часів ВВВ, 17 газових пістолетів, 3 револьвери та 4 пристрої для відстрілу патронів, споряджених кулею несмертельної дії.

Із добровільно зданої зброї та спецзасобів стосовно 14 одиниць наразі вирішується питання про реєстрацію їх в особисте користування громадян, вже зареєстровано 1 гладкоствольну мисливську рушницю.

У переважній більшості випадків громадяни виявили бажання здати зброю, яка залишилася у них після смерті родичів. Також деякі жителі області знаходили боєприпаси та зброю під час проведення ремонтних робіт у придбаних будинках чи гаражних приміщеннях.

Особи, які добровільно здали зброю, не притягувалися до кримінальної відповідальності.

Працівники міліції нагадують, що місячник добровільної здачі до органів внутрішніх справ зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів триватиме до 30 листопада 2012 року.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top