Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

На Кіровоградщині розпочинається місячник добровільної здачі зброї

На Кіровоградщині розпочинається місячник добровільної здачі зброїЗ 1 по 30 листопада 2012 року на території держави та Кіровоградської області зокрема проводитиметься місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ незареєстрованої зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів.
Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це — мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у їх власність в установленому порядку.
^ Реклама ^

Зброю можна здати в районні підрозділи ОВС за місцем проживання. Довідки за телефонами у Кіровограді: (22) 39-70-25, 24-74-95.

Загалом протягом 2011 року до органів внутрішніх справ області громадянами добровільно здано 338 одиниць вогнепальної зброї, з них 1 автомат, 6 карабінів, 331 гладкоствольну рушницю, 51 пристрій самозахисту, 184 боєприпаси до різних видів зброї та 500 грамів вибухової речовини.

За порушення порядку зберігання, перереєстрації вогнепальної мисливської зброї до адмінвідповідальності притягнуто 1415 власників, у них вилучено 598 мисливських рушниць.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top