П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи Події

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Червоний Хрест у переддень Дня знаньДесяткам діточок із малозабезпечених родин Світловодська і району, завдяки міськрайонному Червоному хресту, буде в чім і з чім піти до школи.
Останнього літнього дня в офісі Світловодського МРО Червоного хреста в Україні, що розмістився в одному з кабінетів "білого дому", було досить велелюдно — тут пройшла кульмінація (тобто, далеко не фінал) благодійної акції "Школярик".
^ Реклама ^

А розпочалася вона, говорить керівниця міськрайонного ЧХ Тетяна Буравцева, на початку серпня з того, що тутешні "хрестоносці" звернулася через міські ЗМІ і до цивільного населення, і до підприємців із закликом допомогти, хто чим може зібрати діток із не вельми багатих родин до школи. Адже, зазначає керівниця, цьогорічний "шкільний набір" доволі обтяжливий навіть для сімей із середніми статками…

Провідну роль у накопиченні благодійного ресурсу із дитячого одягу та взуття відіграли світловодські магазини (один — кременчуцький). А шкільним причандаллям (ручки, зошити, олівці, альбоми для малюванні лінійки тощо) діточок забезпечив Благодійний фонд "Рідний край". Також деякі канцтовари принесла до ЧХ одна добра жіночка, яка забажала залишитись інкогніто. На жаль, констатує Буравцева, ця пані виявилась єдиною представницею серед нашого міськрайонного народонаселення, яка виявила доброчинність. Всім їм, а це, окрім згаданої жіночки й нардепа, Ірина Ткаленко (магазин "Карапуз"), Ірина Стрєльцова (магазин "Степ"), Тетяна Фьодорова (торгівельна мережа "Садко") та Валерій Шманенко (магазин "Жіноче взуття і сумки", м. Кременчук), керівниця міськрайонного Червоного хреста висловлює щиру подяку…

Всього ж, за її словами, у грошовому еквіваленті підтримка "Школярика" з боку названих доброчинців склала близько семи тисяч гривень. А це, не без задоволення зазначає вона, дозволило 32-ом міським і 17-тьом сільським школярикам, які перебувають на "червоно-хресному" обліку, гідно зібратися до школи і почуватися там рівними серед рівних.

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Червоний Хрест у переддень Дня знань

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото МРО Червоного Хреста

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top