П’ятниця, 29 березня 2024
Корисна інформація

"Славутич Еліт-Тур": Тут починається Світ!

"Славутич Еліт-Тур": Тут починається Світ!Відродження в новій якості… Взяти краще з минулого і доповнити кращим у майбутньому.
Ми мріємо про відомі та престижні місця планети, рівняємося на країни Європи та забуваємо, що світ починається тут. Тут де ми живемо, народжуємо та виховуємо дітей, дбаємо про батьків, творимо сьогодення.


Асоціація молоді Кіровоградщини "Златопілля" протягом п’яти років, сповідуючи філософію регіонального патріотизму, займається популяризацією культури, традицій та звичаїв жителів краю, природних та історично привабливих місць. Так ми реалізовали проекти: фестиваль української народної творчості "Степограй" у Добровеличківському районі, фестиваль військово-патріотичної пісні "Слава" у Новоархангельському, фестиваль авторської пісні "Лісова пісня" у Маловисківському, "Kirovograd rock fest" у м. Кіровоград, Центр розвитку зеленого туризму "Степограй" в с. Карбівка. На Світловодщині провели "Світловодськ рок фест", концерт гурту "Мандри", Обласні відкриті табірно-польові збори "Центральний щит 2012", обласний семінар з розвитку зеленого туризму.

Та цього мало… Сьогодні, спільно з адміністрацією ФАТ "Кіровоградтурист" Пансіонат "Славутич", ми працюємо у напрямку популяризації нашої славної Надніпрянщини, показувати її жителям красу України, організації змістовного дозвілля молоді, розвитку сільського зеленого туризму…

Долучайтеся і разом ми доведемо, що тут починається Світ!

З повагою,
Голова АМК "Златопілля"
Микола Середенко


095 009 30 04
098 294 94 73
mvs7979@rambler.ru

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top