Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура Відео

"Надзвичайні пригоди у країні кохання"

"Надзвичайні пригоди у країні кохання"
Відео: Віктор Кабілецький

16 лютого у міському Палаці культури о 17.00 проходило свято присвячене Дню всіх закоханих "Надзвичайні пригоди у країні кохання".
День всіх закоханих — це свято виявлення почуттів любові, ніжності, кохання. У цей зимовий день у Палаці культури ніби розцвіла весна. Молодіжні колективи готувалися до цього дня дуже ретельно та щиро.
^ Реклама ^

Святкове дійство розпочалося з холу Палацу: дзеркала були розмальовані прекрасними серцями і чудовими атомістичними написами "Я найкраща", "Найкрасивіша в світі". Це всиляло жінкам які дивилися в ці дзеркала оптимізм, радість та піднесення. У великому холі на гостей чекали богиня кохання "Афродіта" яка кожному пророкувала довгі роки великої любові. А далі гостей чекали два прекрасних серця — дві ростові театральні ляльки "він" та "вона",які бажали присутнім всього найкращого в житті, і почався вечір за участю молодіжних команд — "Левіс", та "Неудержимые" з політехнічного коледжу м. Світловодська. Вміння команд оцінювало кваліфіковане молоде журі.

У програмі заходу глядачі побачили прекрасні історії кохання. Глядачів здивувало та захопило незабутнє світлове шоу "Зірки кохання". У програмі прийняли участь: вокалісти та молодіжний театр-мініатюр "Oqqy Morozko", керівники І. Єрмілова, Д. Шкурін, К. Верес, Н. Яцина та І.Кузьменко-Мельник. Журі визнало кращу команду конкурсу, якою стала команда "Неудержимые". Голова журі Костянтин Каспров вручив командам святкові торти та дипломи.

Дві години пролетіли непомітно і в захваті, а в кінці програми на глядачів чекала святкова лотерея. Захід підійшов до кінця, а свято тривало і глядачі щирими оплесками дякували учасникам за прекрасний концерт.

Свято пройшло за підтримки депутата Світловодської міської ради, голови громадської організації "Наше місто" Костянтина Каспрова. Інформаційну підтримку надали сайт svetlovodsk.com.ua, під керівництвом Богдана Дроздова, та телерадіокомпанія "Веселка" під керівництвом Олени Гуртової.

Нехай для кожного з вас країна кохання буде завжди в серці. Бажаємо вам кохати та бути коханими!!!

Дмитро Шкурин

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top