Дмитро Ремезас

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Дмитро Ремезас

Біографія:

Ремезас Дмитро Олегович народився 25 грудня 1986 року у селищі Власiвка, Світловодської громади, Кіровоградська область.

У 1993 році пішов до першого класу Власівської загальноосвітньої школи №8 І-ІІІ ступенів, де навчався до 9-го класу.

За період навчання у школі показав себе здібним учнем, з логічним мисленням. Був активний при виконанні будь-якої роботи, брав активну участь в житті колективу.

У 2002 році вступив до Кременчуцького коледжу національного університету імені Михайла Остроградського, здобув повну загальну середню освіту за спеціальністю технолог зварювального виробництва.

З 2005 року по 2013 рік працював електро-зварювальником на Головному заводі ТДВ "Об’єднання Дніпроенергобудпром".

З 2013 року по 2015 рік працював в ПП "Віктор і К" на посаді машиніста пакувальної машини.

З лютого 2015 року Світловодсько-Онуфріївським ОРВК був призваний по мобілізації на військову службу до Збройних Сил України.

З червня 2015 року брав участь у антитерористичній операції в складі сектору "С" в населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Під час виконання поблизу населених пунктів Попасна, Луганської області та Дебальцево Донецької області зарекомендував себе грамотним, мужнім та хоробрим військовослужбовцем.

В листопаді 2015 року отримав посвідчення учасника бойових дій.

З 2016 року отримав звання молодший сержант, займав посаду командира гармати, гарматної артилерійської батареї, гарматного артилерійського дивізіону.

З 2017 року командир гармати, головний сержант 1 гаубичної самохідно-артилерійської батареї 2 гаубичної самохідно-артилерійського дивізіону, бригадної артилерійської групи.

За час проходження служби на посаді головного сержанта зарекомендував себе добре. Вміло навчав й виховував особовий склад, вдосконалював знання, був прикладом для підлеглих.

За період військової служби Ремезас Дмитро Олегович нагороджувався нагрудними знаками та медалями:
"За Україну та її волю";
"Захиснику Батьківщини";
"За особливу службу";
"За оборону Авдіївки";
"За участь в антитерористичній операції".

27 липня 2018 року Ремезас Дмитро загинув при виконанні обов’язків військової служби біля м. Соледар, Бахмутського району, Донецької області.

Для рідних, друзів та знайомих Дмитро залишиться, як позитивний, непохитний, чесний, порядний, мужній, люблячий свою Україну Герой.

Дмитро Ремезас

Публікації

[group=1][/goup]