Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

У Світловодську відбувся чемпіонат України з китайського боксу Новина з фото

У Світловодську відбувся чемпіонат України з китайського боксу
3 червня у Світловодську відбувся чемпіонат України з китайського боксу серед дітей та дорослих. До участі у змаганнях долучилося 45 спортсменів зі Світловодська, Власівки, Кременчука, Кропивницького та Кам’яних Потоків.
^ Реклама ^

Світловодськ на цьому чемпіонаті представило п’ять вихованців "Спортивно-оздоровчого клубу "Дракон" (керівник Ігор Дмітрієв) — Тетяна Жалдак, Анна Жалдак, Артем Набивач, Захар Резніченко та Артем Резніков. Четверо з них стали призерами чемпіонату.
  • І місце — Анна Жалдак (вікова категорія: діти 10-12 років, вагова категорія 40-45 кг), Артем Набивач (діти 8-10 років, 24-28 кг);
  • ІІ місце — Тетяна Жалдак (діти 12-13 років, 40-45 кг), Артем Резніков (діти 10-12 років, 35-40 кг);
  • ІІІ місце — Андрій Кучеренко (учні школи).
Також за перемогу у чемпіонаті (юнаки 18 років) Антон Богатков був атестований в учні школи, а Віталій Гайдай — у сповідники школи.

До змагань спортсменів підготував Ігор Дмітрієв.

"Турнір пройшов на високому рівні навіть незважаючи на погодні умови які ускладнили роботу на ринзі для бійців але в цьому був свій колорит та смак перемоги для декого, — коментує перебіг чемпіонату Ігор Дмітрієв. — Діти готувались до змагань цілий рік і змогли показати свої кращі бійцівські якості. Хочу подякувати нашим воїнам на передовій та ЗСУ, завдяки яким діти та юнаки можуть працювати над собою, розвивати себе у фізичному плані як воїнів".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top