Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео

З полону повернувся захисник України Володимир Прядко Новина з фото Новина з відео

З полону повернувся захисник України Володимир Прядко
Мешканець міста Світловодська Володимир Прядко 1974 року народження був звільнений з неволі 3 квітня. Із 2 березня захисник вважався зниклим безвісти.
^ Реклама ^

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

У коментарі Суспільному речниця обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслана Францішкевич розповіла, що Володимир Прядко вважався зниклим безвісти з 2 березня 2023 року після артобстрілу в районі села Дубова-Василівка Донецької області.

Нині Володимир Прядко перебуває у госпіталі, у Дніпрі.



Усього ж 3 квітня з полону визволено 12 українців — 10 військових ЗСУ, які належать до солдатського та сержантського складу, та двоє цивільних (із села Липці Харківської області та Маріуполя). Серед звільнених — п’ятеро важкопоранених. Від початку повномасштабного вторгнення з полону звільнено вже 2005 українців.

"Це результат злагодженої роботи різних українських державних органів в рамках Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Президент України Володимир Зеленський тримає це питання як одне з пріоритетних на особистому контролі. Загальну координацію українських державних органів та зусиль міжнародних партнерів забезпечує команда Офісу Президента України", — йдеться в офіційному повідомленні КШППВ.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top