Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Здоров'я

«Рішення Світловодського міськрайонного суду вважаю абсурдним», — Сергій Савич Новина з фото

«Рішення Світловодського міськрайонного суду вважаю абсурдним», — Сергій Савич
Прокоментувати ситуацію, що склалася після рішення Світловодського міськрайонного суду щодо Галини Петронюк, ми попросили в.о. головного лікаря КНП "Світловодська ЦРЛ" СМР Сергія Савича. Чи буде апеляція? Чи є кошти на значні виплати, якщо Апеляційний суд не скасує рішення міськрайонного? Ось що відповів Сергій Савич нашому виданню.
^ Реклама ^

— На абсурдне рішення Світловодського міськрайонного суду про скасування моїх наказів щодо звільнення завідувачки жіночої консультації Галини Петронюк, КНП "Світловодська ЦРЛ" подасть апеляцію.

Я переконаний, що лікарня позбулася хронічного прогульника, не компетентного керівника, який не міг організувати роботу. Тож, жіноча консультація видихнула з полегшенням після звільнення Галини Петронюк. Нам вдалося створити умови для обміну інформацією та досвідом роботи між акушерсько-гінекологічним відділенням та жіночою консультацією, тепер це одна структура під керівництвом Пудича Володимира Миколайовича.

Суд тимчасово створив нам незручності, але чекаємо рішення апеляційного суду, яке буде ухвалене на користь КНП, я думаю.

Всім відомо, що у 2022 році постановою Кабінету Міністрів зарплати лікарів значно підвищилися (20 тис. грн і більше), тому так і вийшло зі значними сумами виплат, але їх Петронюк отримає тільки після рішення апеляційного суду, а це буде не скоро.

Кошти на виплати у нас є, але Світловодська ЦРЛ їх акумулювала для купівлі стоматологічної 3D лабораторії з протезування зубів, щоб запустити пільгове протезування або за низькими цінами. Якщо програємо апеляцію, то жителі Світловодської громади залишаться без зубів.

А так все у нас у штатному режимі. Працюємо і вирішуємо глобальні питання, зокрема зарплати на 2023 рік, тож немає часу на такі дрібниці.

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: Суд поновив на посаді Галину Петронюк


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top