Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Здоров'я

Суд поновив на посаді Галину Петронюк Новина з фото

Суд поновив на посаді Галину Петронюк
Крім відшкодування у розмірі 230 тисяч 594 гривень за час вимушеного прогулу, суд постановив стягнути на користь Галини Петронюк 20 тисяч моральної шкоди та 1984 гривні за понесені витрати на оплату судового збору.
^ Реклама ^

Про це йдеться у рішенні Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 6 лютого за підписом головуючої судді Світлани Андріянової (копія нижче за текстом).

"Визнати протиправними та скасувати накази виконуючого обов’язки директора комунального некомерційного підприємства "Світловодська центральна районна лікарня" Світловодської міської ради Савича С.В. за №06-01/133-к від 02.05.2022 року "Про звільнення Петронюк Г.Р." та за №06-01/135-к від 02.05.2022 року "Про звільнення по сумісництву", — йдеться у рішенні суду.


Суд постановив поновити на посаді завідувачки жіночої консультації КНП "Світловодська ЦРЛ" та на посаді за сумісництвом з 0,25 ставки лікарки акушерки-гінекологині жіночої консультації КНП "Світловодська ЦРЛ" з 3 травня 2022 року.

"Рішення суду в частині поновлення на роботі та в частині стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в межах суми платежу за один місяць, в розмірі місячного заробітку, допустити до негайного виконання", — йдеться у рішенні суду.


Апеляційна скарга на рішення Світловодського міськрайонного суду може бути подана до Кропивницького апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Суд поновив на посаді Галину Петронюк

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: "Рішення Світловодського міськрайонного суду вважаю абсурдним", — Сергій Савич


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top