Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

У Захарівці відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України Новина з фото

У Захарівці відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України
У Захарівському сільському Будинку культури Великоандрусівської сільської ради Олександрійського району 5 грудня відбувся благодійний концерт на підтримку української армії, приурочений Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних сил України.
^ Реклама ^

У концертній залі зібралися односельці та гості села, щоб привітати волонтерів, подякувати їм за турботу та допомогу армії, адже увесь час, не покладаючи рук, активні захарівці в’яжуть шкарпетки, ліплять вареники, випікають пиріжки, готують каші та консерви, плетуть захисні сітки, виготовляють окопні свічки на передову для наших захисників.

Основною ціллю заходу був збір коштів на підтримку захисників та захисниць. Ведучі зазначили, що на сьогодні більш ніж двадцять захарівців боронять Вітчизну.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за спокій у наших домівках. Місцеві аматори і творчі колективи із сіл Іванівки та Глинська подарували присутнім яскраві номери сучасного мистецтва та української народної творчості.

У Захарівці відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України

Загальними зусиллями зібрали 18 507 гривень. Усі кошти передали Вірі Фетісовій — волонтерці ГО "Іволга", яка була присутня на концерті. Вона подякувала захарівцям від свого імені та від імені Дарії Ільїної — засновниці ГО "Іволга" й наголосила, що кошти із саме таких зборів йдуть на потреби бійців, які напряму звертаються до Дарії Дмитрівни.

А 10 грудня у Глинському сільському Будинку культури провели благодійний мистецький захід "Захисники маленької батьківщини" на підтримку Збройних сил України. Більш ніж 20 номерів продемонстрували присутнім творчі колективи місцевого Будинку культури та гостей із Захарівки та Григорівки. Зібрані
12 000 гривень підуть на потреби наших захисників.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top