Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

В Іванківцях гіркий перець і яблука працювали на ЗСУ Новина з фото

В Іванківцях гіркий перець і яблука працювали на ЗСУ
Громада села Іванківців Дмитрівської сільської ради Кропивницького району 22 жовтня провела благодійний ярмарок та концерт на підтримку Збройних сил України.
^ Реклама ^

У фоє за годину розкупили випічку, яблука, гіркий перець, узвар, які виставили на продаж небайдужі мешканки і мешканці села. Відвідувачі підходили до кожного зі столів, аби підтримати старання благодійників і заплатити, щоб гроші працювали на ЗСУ, а також розглядали фотовиставки й робили нові знімки у фотозонах.

Після виступу сільського голови Наталії Стиркуль, яка говорила про важливість єдності і допомоги армії, розпочався концерт, який підготували аматори й працівники Дмитрівського базового Будинку культури, Іванковецького сільського Будинку культури та учасниці "Центру громадської активності жінок-лідерок Дмитрівської громади", який діє на базі Плосківського клубу. Звучали сучасні та народні українські пісні про війну та перемогу. Танцівниці виконали хореографічні композиції, а актори представили мініатюру про підприємливу бабусю, яка цікавилася у воїна преміальними за трофейну техніку і склала дієвий план про її здобуття.

Тим часом лічильна комісія прозвітувала: зібрали 9 747 гривень. Незабаром вони працюватимуть на перемогу України.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top