Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Ще одне авто від благодійників уже допомагає на фронті Новина з фото

Ще одне авто від благодійників уже допомагає на фронті
Чергову машину відправили на передову від народного депутата України Олеся Довгого, яка спільно із нашими захисниками наближатиме перемогу.
^ Реклама ^

Найчастіше у тих, хто обороняє нас на найгарячіших напрямках, виникає потреба саме у автомобілях. Це не лише зручний спосіб пересування, але й вкрай необхідна річ для виконання бойових завдань, швидшого доїзду до потрібних точок, евакуації поранених. Зараз навіть найпростіші позашляховики рятують життя, бо дають змогу бійцям, військовим медикам, парамедикам і добровольцям швидко доставити поранених до місця, де вони можуть отримати необхідну допомогу.

З першого дня війни нардеп Олесь Довгий та його родина передали на передову сучасний пересувний хірургічний кабінет, який врятував сотні життів. Також родина Довгих за сім місяців війни, окрім постійної допомоги військовим, переселенцям, надала на потреби армії та добровольців шість автомобілів, серед них і броньоване авто, які використовують на Донецькому, Херсонському, Харківському напрямках. Одну з машин минулого тижня помічниця нардепа Анна Трубаченко віддала для потреб хлопців і дівчат, що зараз на Донеччині. Машина допомагатиме у розвідці, а також для евакуації та пересування складною місцевістю.

Щиро радіємо кожній такій новині, будь-яка допомога — це ще один крок у виборюванні нашої свободи та наближення ПЕРЕМОГИ!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top