Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Корисна інформація

Графіки аварійних та погодинних відключень електроенергії

Графіки аварійних та погодинних відключень електроенергії
У разі виникнення гострого дефіциту електроенергії в енергосистемі України, внаслідок порушення режиму роботи електростанцій країни, можливе застосування аварійне відключення електроенергії.
^ Реклама ^

Про це повідомив Світловодський РЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго" та оприлюднив графік аварійного відключення споживачів Світловодської та Великоандрусівської громад, а також графік погодинних відключень по Світловодському РЕМ.

Ці графіки запроваджені терміном на один рік (з 01.10.2022 по 01.10.2023) та можуть бути введені в дію у будь-який час, в залежності від ситуації. Передусім це пов’язано з обстрілами об’єктів енергетичної інфраструктури України.

Енергетики закликають українців зменшити споживання електрики з 17:00 до 23:00, а саме: не включати пральну машину, праску, пилосос, електрообігрівач, теплу підлогу, електроопалення, посудомийку та інші енергоємні електроприлади.

"Просимо вас мінімізувати використання таких приладів, а натомість користуватися ними вночі або в обідню пору дня. Також більш ощадливе використання освітлення у вечірні години полегшить навантаження на енергосистему", — йдеться у повідомленні ПрАТ "Кіровоградобленерго".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіровоградобленерго: Введено в дію графіки аварійних відключень споживачів електричної енергії


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top