Неділя, 08 вересня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Влада

У Світловодську заборонили фіксувати на відео роботу міської влади Новина з фото

У Світловодську заборонили фіксувати на відео роботу міської влади
Під заборону також потрапили будь-які заходи, анонсувати які відтепер також заборонено.
^ Реклама ^

Повідомлення з таким змістом було розміщено сьогодні вранці, 19 серпня, на офіційному сайті Світловодської міської ради (СМР), напередодні проведення тридцять другої позачергової сесії міської ради, інформація про яку також з’явилася лише в день її проведення — сьогодні.

"У зв’язку з введенням в Україні військового стану засідання міської ради, виконавчого комітету, комісії тощо транслювати в режим онлайн в повному записі заборонено", — йдеться у повідомленні.


Щоправда, у повідомленні відсутній підпис автора "заборони", або посилання на яке-небудь рішення. Отже, де-юре — це лише повідомлення, де-факто — перешкоджання журналістській діяльності.

МАТЕРІАЛ ЗА ТЕМОЮ: У Світловодську міський голова виштовхав зі свого кабінету редакторку місцевої газети

"Про новини можна дізнаватись з інформаційних матеріалів на офіційному сайті Світловодської міської ради", — продовжує невідомий автор, даючи зрозуміти читачеві, що новини варто дізнаватися лише на цьому сайті.


Варто зауважити, що ані на засідання сесій міської ради, ані виконавчого комітету, а тим більше на засідання комісій вже давно не запрошують місцеві ЗМІ. Знайти будь-яку інформацію постфактум на офіційному сайті СМР також вкрай складно, а подекуди — нереально.
  • Нравится
  • 1


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top