П’ятниця, 29 березня 2024
Афіша Світловодська

100 кілометрів за 7 годин на велосипеді — клуб UBC запрошує перевірити свої сили Новина з фото

100 кілометрів за 7 годин на велосипеді — клуб UBC запрошує перевірити свої сили
До Міжнародного дня молоді кременчуцький клуб Ukrainian Bicycle Club (UBC) організовує "легкий старт" для початківців та запрошує долучитися (реєстрація обов’язкова!). Дистанція — 100 кілометрів, час — 7 годин, середня швидкість — 18 км/год. Велосипедисти стартують одночасно з Кременчука та зі Світловодська.


Захід відбудеться у суботу, 13 серпня. Загальний час виїзду — 8:00. Направлення — село Млинок.

"Маршрут мальовничий. 550 метрів набору на 100 кілометрів. На шляху багато магазинів. Після повороту у Павліші на Онуфріївку – мінімальний трафік. Практично 70 кілометрів ідеального асфальту", — повідомляють організатори та акцентують, що дітям до 16 років обов’язково треба використовувати шоломи, мати ремкомплект, запасні камери та насос.


Також обов’язково мати з собою документи для підтвердження особи. Фотографування біля блокпостів заборонена.

"Дистанція в 100 км — ідеальний старт та перший крок для подальшого занурення у світ ультрамарафонів. При проходженні бревету не існує перших других і так далі місць. Всі, хто вкладається в установлений ліміт часу - є переможцями та отримують залік дистанції. Швидкісне проходження дистанції — це власний вибір учасника, але філософія бревету — це філософія велосипедної прогулянки на далеку відстань, в якій загальний ліміт проходження дистанції встановлений для того, щоби тримати учасників в тонусі та не давати їм дуже розлаблятись, бо подія таки має на меті отримання учасниками гарної фізичної форми та задоволення", — переконані у UBC.


Подробиці, умови, маршрут та посилання на реєстрацію тут!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top