П’ятниця, 19 квітня 2024
Події Здоров'я

«Ми лише впорядкували роботу хірургів» — Сергій Савич Новина з фото

«Ми лише впорядкували роботу хірургів» — Сергій Савич
Нове приймальне відділення ЦРЛ закривають! Ця тривожна новина облетіла маленький Світловодськ і налякала певну частину його жителів. Ще б пак, нову добудову до хірургічного корпусу ЦРЛ, яку гордо назвали відділенням екстреної медичної допомоги, на яке держава витратила майже 14 млн грн, яке не пропрацювало і дев’яти місяців з дня відкриття, з якогось дива закривають!


З проханням підтвердити або спростувати новину ми звернулися до в.о. директора комунального некомерційного підприємства "Світловодська ЦРЛ" Сергія Савича. Він одразу сказав:

"Це просто чутки".


А далі пояснив звідки "ноги ростуть".

Проаналізувавши економічний ефект від існування новоствореного відділення, ведення інформації, яка направляється до НСЗУ, втрату можливості для практикуючих хірургів постійно розвиватися, директор КНП "Світловодська ЦРЛ" вирішив впорядкувати роботу лікарів приймального відділення, котрі займають 3,75 ставки, і перевів їх до хірургічного відділення. Тож тепер усі вони підпорядковуються Володимиру Тиновцю.

"Вже проводяться робочі наради, планується щоденна робота в рамках пакетів НСЗУ, бо саме від них залежить фінансування лікарні, усе робиться, як належить", — розповідає Сергій Савич.
До цього часу пакету НСЗУ на екстрену медичну допомогу в ЦРЛ немає, а пакети котрі можна було пристосувати для роботи відділення, лікарі не використовували, тож і грошей на його утримання теж немає. Але без приймального відділення ніяк не обійтися, тому це не скорочення, а просто зміна підпорядкування лікарів, задля ефективної роботи з НСЗУ та більш якісного надання медичних послуг громаді нашого міста. Весь інший медичний персонал залишається на своїх робочих місцях", — запевняє директор КНП.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top