Середа, 17 квітня 2024
ТОП-новини Здоров'я

Комп’ютерна томографія відтепер у Світловодську (ПРАЙС) Новина з фото

Комп’ютерна томографія відтепер у Світловодську (ПРАЙС)
У нещодавно відкритому новому приймальному відділенні Світловодської ЦРЛ (завідувач відділення лікар-хірург Олексій Філахтов) відтепер доступна послуга комп’ютерної томографії (КТ) за значно меншою ціною ніж у сусідньому Кременчуці. Пройти обстеження на даному апараті можна як за самозверненням так і за електронним направленням лікаря.


Про це повідомляється на офіційному сайті Світловодської міської ради.

Томограф HITACHI Supria було придбано у рампах програми "Велике будівництво" для забезпечення повноцінного функціонування приймального відділення.

Комп’ютерна томографія вважається безпечним методом. Доза рентгенівського опромінення відносно невелика. Сучасні технології дозволили знизити дозу опромінення до мінімуму.

Адреса відділення: м.Світловодськ, вул.Героїв України, 110.
Запис за телефоном: 097 217 57 64 (з 8:20 до 13:30).

Що необхідно мати з собою для проведення КТ?

Перед дослідженням необхідно віддати рентген-лаборанту або лікарю-радіологу наявну у вас медичну документацію (направлення від лікуючого лікаря, в якому вказано попередній діагноз, зона дослідження, клінічна задача, специфічні коментарі), дані попередніх досліджень (які безпосередньо стосуються причини призначення вам КТ) та іншу медичну документацію, проаналізувавши яку лікар-радіолог зможе сформулювати найбільш точне діагностичний висновок по КТ, з урахуванням даних вашої медичної картки та рекомендацій лікаря.

Скільки часу займає комп’ютерна томографія?

Процедура сканування займає декілька хвилин. У тому випадку якщо дослідження проводиться із застосуванням контрастного посилення, сканування повторюється кілька разів, а вся процедура триває до години.

Перелік послуг та вартість:

Комп’ютерна томографія відтепер у Світловодську (ПРАЙС)
Комп’ютерна томографія відтепер у Світловодську (ПРАЙС)
Комп’ютерна томографія відтепер у Світловодську (ПРАЙС)



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top