Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Освіта

Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу Новина з фото

Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу
19 жовтня перший робочий день нового директора відокремленого структурного підрозділу "Світловодський політехнічний фаховий коледж ЦНТУ" розпочався з адміністративної наради. Важливою подією була передача повноважень колишнього директора Ігоря Петрова вже новому керівнику Михайлу Рудичу.


Методистка коледжу Таїсія Панасюк зачитала колективний лист-подяку Ігорю Петрову за багаторічну плідну роботу, толерантність та рівноправні відносини в колективі. Побажали не втрачати ентузіазму та бадьорості духу. Михайло Рудич заручився підтримкою досвідченого директора та подарував йому символічний подарунок.

Ігор Петров, який перебував на посаді директора 7 років і продовжить працювати у коледжі на посаді викладача економічних дисциплін, звернувся до колег такими словами:

"Я горджусь тим, що працював з вами пліч-о-пліч, ви були моїм фундаментом, підтримкою і опорою, задавали мені тон, критикували та надихали, усі наші досягнення та успіхи лише завдяки плідній колективній співпраці. Я з вами не прощаюся і лишаюся в колективі".


Михайло Рудич в минулому закінчив Світловодський технікум радіоелектронного приладобудування, а згодом Кіровоградський національний технічний університет. Працював в коледжі 16 років, останні 7 років перебував на посаді голови циклової комісії механіко-технологічних дисциплін.

Нам вдалося задати декілька питань новому директору.

— Михайле Леонідовичу, чому вирішили подати свою кандидатуру на посаду директора?

— Подав документи виважено, вирішив спробувати свої сили, але до цього кроку мене підштовхнув колектив, який високо оцінив мою роботу в коледжі впродовж багатьох років.

— Чи плануєте працювати за принципом "нова мітла по-новому мете"?

— Мене запросили сюди працювати, коли не вистачало технічних спеціалістів, я саме закінчив інститут, здобув ступінь магістра. Тут багато людей, які мене вчили як студента і як колегу на початку моєї трудової діяльності. Поважаю кожного, подобається обраний напрямок роботи, усі знають свої обов’язки і виконують сумлінно. Тому працюватимемо як і раніше.

— Які плани на подальші п’ять років роботи?

— Першочергово хочеться поновити матеріально-методичне забезпечення і матеріально-технічну базу. Вважаю важливим напрямком популяризацію коледжу: про заклад знати повинні не лише школярі, щоб до нього вступити, але й підприємства. Хочу налагодити співпрацю з керівниками підприємств: робити певні розробки для виробництва, почути рекомендації щодо напрямку навчання студентів, щоб ми готували спеціалістів відповідно до сучасних реалій, це покращить продуктивність наших випускників з майбутніми роботодавцями.

На останок зустрічі директор подякував усім, хто вболівав за нього під час виборів на посаду, і додав, що в роботу включився повністю з самого ранку, адже на нараді вже розпочали вирішувати безліч нагальних питань.
Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу
Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу
Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу
Три питання новому директору Світловодського коледжу Михайлові Рудичу


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top