Субота, 20 квітня 2024
ТОП-новини Відео Події

Незабаром у Світловодську з'явиться скейт-парк (ДОПОВНЕНО) Новина з фото Новина з відео

Незабаром у Світловодську з'явиться скейт-парк (ДОПОВНЕНО)
Питанням створення скейт-парку у Світловодську разом із однодумцями опікується голова громадської організації "Культурно-громадський центр Айшифт", активний житель міста Веніамін Клічук. "Айшифт" вже декілька років поспіль організовує кіноперегляди з обговоренням, музичні квартирники, концерти, майстер-класи та багато інших заходів, що сприяють об’єднанню та формуванню цінностей у молоді.


Станом на сьогодні вже відома необхідна сума коштів для придбання обладнання для скейт-парку. Це питання було розглянуте на депутатській комісії і вже завтра, 27 квітня, буде винесене на голосування на черговій сесії Світловодської міської ради. Тож, слово за депутатами.

Більше про скейт-парк розповість сам Веніамін:



Доповнення:

За результатами засідання сесії Ваніамін написав на своїй сторінці у фейсбуці:

Вітаю, громадо! Депутати проголосували ЗА виділення коштів на елементи скейт-парку у Світловодську. Це дуже добре і тут таки дослухалися, за що їм вдячний! І вдячний тим, хто поряд і підтримує мене в цьому проекті - і молоді, яка повірила в краще і тому відкриті до діалогу, і захисникам скейт-парку у соцмережах. Ще далі багато питань і пошук рішень.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top