Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Влада

За власним бажанням звільнилася з посади Надія Клокар Новина з фото

За власним бажанням звільнилася з посади Надія Клокар
Начальник управління культури і туризму виконавчого комітету Світловодської міської ради Надія Клокар написала заяву про звільнення з посади 26 лютого. Міський голова підписав розпорядження, не зволікаючи, теж 26 лютого. Інакше і бути не могло — черга з безробітних "значно кращих керівників" чатує під дверима приймальні!
^ Реклама ^

Що стало останньою краплею у прийнятті такого рішення для Надії Клокар? На це запитання вона відповіла коротко не тільки нам, а й міському голові Андрію Маліцькому:

"Я не хочу працювати з цією владною командою!"


Можна припустити, що однією з причин для написання заяви став результат голосування за проєкт рішення, який 23 лютого винесла на обговорення восьмої сесії Світловодської міськради Надія Клокар: "Про передачу майна, активів та зобов’язань Власівської селищної ради та сільських рад сіл Павлівка, Миронівка, Велика Скельова Світловодської міської територіальної громади". Це рішення або подібне йому міська рада повинна була б ухвалити ще у листопаді-грудні минулого року, на самому початку своєї роботи, але не сталося. 23 лютого, вже маючи заборгованість по заробітній платі та іншим виплатам, за рішення, яке б врегулювало патову ситуацію в культурі й освіті, проголосувало лише 14 депутатів. Серед тих, хто не підтримав рішення був сам міський голова й ті депутати, які напередодні сесії обіцяли авторці проєкту проголосувати обов’язково. Але хто за посади, хто з інших міркувань вирішили утриматися, або не взяти участь у голосуванні.

Натомість наступного дня двом депутатам Олександрійської районної ради Юлії Сапьяновій та Тарасу Вовку запропонували стати членами комісії, яку створив власним розпорядженням Андрій Маліцький, з передачі того самого майна. Такі підкилимні ігри у Світловодську стали нормою, на жаль…

Зрозуміло, що міська влада не проводжала з квітами і подякою керівницю, яка пропрацювала на посаді 33 роки, натомість сам міський голова звинуватив в усіх негараздах з приєднанням районних закладів культури саме її. Напевне, так йому легше "рухатися вперед".

Не було ніяких позитивних промов, тож надаємо можливість висловитися на прощання самій Надії Клокар:

"Нiхто не змiнить мого переконання, що головними ознаками порядноi людини є освiченнiсть, чеснiсть, професiоналiзм і благородство. Саме з такими людьми я мала честь працювати 33 роки своєi дiяльностi. Пишаюся тим, що разом з директорами закладiв культури – яскравими особистостями з високими моральними якостями – ми завжди достойно виходили з будь якоi складноi ситуацiї заради розвитку культури, мистецтва и духовности у Світловодську.

Дякую за високий рiвень органiзацiї, результатiв і показникiв роботи закладiв і за тiсну спiвпрацю! Дякую кожному працiвнику: викладачам шкiл естетичного виховання, клубним, музейним, бiблiотечним працiвникам мiста и селища Власiвки, парку культури і відпочинку, керiвникам та учасникам колективiв художньоi самодiяльностi, художникам i майстрам за потужний творчий рух, прагнення досконалостi у напрямку органiзацiї змiстовного вiдпочинку свiтловодцiв.

Сердечно вдячна своєму заступнику, фахiвцям централiзованоi бухгалтерiї за непомiтну, але важливу сумлiнну працю iз забезпечення фiнансово-господарськоi життєдiяльностi галузi.

Дякую численним спонсорам і меценатам за дуже вагому допомогу у покращеннi матерiальноi бази закладiв культури!"


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top