Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини Здоров'я

Одразу п'ять випадків захворювання на коронавірус зафіксували у Світловодську

Одразу п'ять випадків захворювання на коронавірус зафіксували у Світловодську
Загалом на Кіровоградщині протягом минулої доби в лабораторному центрі провели 387 ПРЛ-дослідження, виявили 18 нових випадків.


Про це повідомляє головна санітарна лікарка області Надія Оперчук на офіційній сторінці Кіровоградської ОДА у фейсбуці.

Серед 18 нових випадків захворювання на коронавірус:
  • дев’ять в обласному центрі;
  • три у м. Олександрія;
  • п’ять у м. Світловодськ;
  • один у м. Помічна, Добровеличківського району;

Одужало від коронавірусу сім мешканців Кропивницького, два мешканця Гайворонського району та один житель Кропивницького району.

На жаль, маємо новий летальний випадок. Помер чоловік з смт. Завалля, Гайворонського району. Висловлюємо співчуття рідним!

За період карантину у Світловодську офіційно зафіксували вже 19 випадків захворювання на Covid-19, у Світловодському районі — 3.

Усі матеріали про коронавірус на Світловодщині читайте у нашому сюжеті.

Нагадаємо, 25 вересня Комунальний заклад "Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Світловодськ" було переведено на жорсткий карантин.

Одразу п'ять випадків захворювання на коронавірус зафіксували у Світловодську
Інформація по кількості хворих у розрізі районів


В Україні зафіксовано 4 027 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд кількості нових хворих за добу.

30 вересня (станом на 9:00) в Україні 208 959 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 4 129 летальних, 92 360 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 4 027 нових випадків. Загалом проведено 2 278 248 тестувань методом ПЛР. За добу одужало 2 110 пацієнтів.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 30 вересня до Центру надійшло 4 551 повідомлення про підозру на коронавірус. Загалом з початку 2020 року зареєстровано 275 229 повідомлень про підозру на COVID-19.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top