П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Влада

На Кіровоградщині продовжили карантин до 31 жовтня Новина з фото

На Кіровоградщині продовжили карантин до 31 жовтня
Дію карантинних обмежень на території Кіровоградської області продовжили до 31 жовтня.


Таке рішення прийняли члени обласної комісії з питань ТЕБ і НС на позачерговому засіданні, яке відбулось 28 серпня під головуванням очільника ОДА Андрія Назаренка.

Андрій Назаренко зазначив, що Кіровоградщина залишається у "зеленій" зоні. Щоб протидіяти поширенню коронавірусної інфекції, в області до кінця жовтня діятимуть протиепідемічні обмеження.

Головна санітарна лікарка регіону Надія Оперчук додала, що впродовж тижня на території всієї України фіксувалось зростання кількості хворих. Безпосередньо зараз на Кіровоградщині продовжують лікуватися від коронавірусу 59 людей. Із них 50 пацієнтів госпіталізовані.

Згідно рішення комісії, в області посилять обмежувальні заходи.

Із 1 вересня забороняється робота дискотек, розважальних закладів, нічних клубів, закладів громадського харчування з організацією дозвілля, а також проведення концертів, крім організованих закладами культури, для яких концертна діяльність упродовж крайнього року є основним видом діяльності. У зв’язку з цим розпочнуться перевірки закладів на дотримання вимог постанови Уряду.

Окрім цього, на період дії карантину з 00 год. 00 хв. 28 серпня до 00 год. 00 хв. 28 вересня іноземцям і особам без громадянства забороняється в’їзд на територію України.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top