Субота, 11 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Померла 67-річна жінка з Григорівки. Та чи від COVID-19? Новина з фото Новина з відео

Померла 67-річна жінка з Григорівки. Та чи від COVID-19?
Сьогодні вранці, 8 серпня, декілька обласних видань розповсюдили інформацію про те, що 67-річна жінка за села Григорівки Світловодського району, яка хворіла на COVID-19 померла у інфекційному відділенні Олександрійської центральної лікарні.
^ Реклама ^

Дійсно, резонансна подія, адже це перший випадок у Світловодському районі, коли людина померла від COVID-19. Тому цілком зрозуміло, чому ці видання поквапилися розмістити цю інформацію на своїх сторінках та у фейсбуці, тим більше, що джерело цієї інформації — офіційна сторінка Кіровоградської обласної державної адміністрації у фейсбуці. До речі, на офіційному сайті КОДА станом на 15:00 8 серпня ця інформація відсутня. Вихідний?

Померла 67-річна жінка з Григорівки. Та чи від COVID-19?

Померла 67-річна жінка з Григорівки. Та чи від COVID-19?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвору на Covid-19 із Григорівки підключили до апарату ШВЛ

Ця інформація викликала негативну реакцію у світловодському фейсбуці, а саме у користувачів групи "Світловодські новини" (стилістику збережено):

Оксана Киничук: Ну що Ви хрень пишете,вибачте,у неї негативний результат,достали уже,живіть собі спокійно і других не колотіть.

Олексій Осіченко: Якраз з точністю до навпаки. Підтвердження ковіду у неї було декілька разів: київською і кропивницькою лабораторіями. А після смерті в олександрійській лікарні, ковід пропав. Мабуть місто таке...чарівне. Доречі, діти її теж в лікарні з ковід. Слава богу не в кіровоградській. Одужають, розбируться.

Olga Felice: зачем вы все врете!!!! какой вирус???не было вируса,а то что забыли упомянуть что у нее туберкулез был,вот это странно))))


Ми вирішили перевірити цю інформацію. Як виявилося, ще вчора, 7 серпня о 12:11, сторінка "Сучасна Олександрія" розмістила відеозвернення міського голови Степана Цапюка у якому зокрема йшлося про хвору із Григорівки. Міський голова стверджує: жінка померла не від COVID-19 і тести у неї негативні.

Померла 67-річна жінка з Григорівки. Та чи від COVID-19?



Тож від якої хвороби померла 67-річна жінка за села Григорівки Світловодського району?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top