П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Відео Спорт

Вітрильні змагання до Дня Конституції України Новина з фото Новина з відео

Вітрильні змагання до Дня Конституції України
На старт відкритого кубку області з вітрильного спорту з нагоди Дня Конституції України 28 червня з яхт-клубу "Кристал", що у Світловодську, вийшли у Кременчуцьке водосховище 12 яхт, щоб подолати дистанцію в 11 морських миль і визначити переможця змагань.


Яхти були поділені на чотири групи — в кожній групі по три суперники. У тонному класі перше місце посіла яхта "Афіна" (капітан Дмитро Ткаченко), у ?-тонному класі перше місце виборола яхта "Еверест" (капітан Валентин Козярчук), у чвертьтонному класі перше місце посіла яхта "Вега" (капітан Максим Семенов), а в туристичному класі першою стала яхта "Джаз" (капітан Володимир Ільченко). У перегонах відрив між яхтами складав від 30 секунд до 3-5 хвилин.

Переможці вітрильних перегонів були нагороджені кубками, медалями та грамотами, які вручали голова ради Світловодського яхт-клубу "Кристал" Валентин Чорнобай, головний суддя змагань Світлана Юхименко та технічний інспектор Володимир Волков.

Вітрильні змагання до Дня Конституції України
Команда яхти "Еверест"


Наразі спортсмени вітрильного спорту готуються до наступних змагань у яхт-клубі "Кристал": 3-5 липня — перший етап кубку Кременчуцького водосховища, 19 липня — перегони, присвячені воїнам АТО. У кінці серпня планується відкритий чемпіонат України.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top