П’ятниця, 19 квітня 2024
Тетяна Дроздова ТОП-новини Здоров'я

Тест на коронавірус у фельдшерки Світловодської «швидкої» показав негативний результат Новина з фото

Тест на коронавірус у фельдшерки Світловодської «швидкої» показав негативний результат
Днями стане відомий результат дослідження обласного лабораторного центру. Поки що медпрацівниця перебуває вдома на лікарняному.


Про цей випадок, що вже обріс чутками у соціальних мережах, газеті "Світловодськ вечірній" розповів Андрій Олешко — завідувач підстанцією №3 КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" (більш звична назва — "швидка допомога").

За словами Андрія Олешка, 58-річна жінка, яка працює на підстанції №3 фельдшеркою, захворіла і 13 квітня звернулася до сімейного лікаря зі скаргою на підвищену температуру та ознаки вірусної інфекції. Їй зробили тест на коронавірус. Результат негативний. 14 квітня матеріали відправили до обласного лабораторного центру для більш точних висновків, тож говорити про недугу поки що зарано.

Андрій Олешко запевняє, що він особисто з великою відповідальністю ставиться до безпеки медичного персоналу і хворих, яких вони обслуговують. Щодня контролюють температуру у кожного працівника, який заступає на чергування. Загалом ситуація стабільна. Особливих звернень до них не надходило, адже первинна медична ланка добре працює.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top