Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Відео Здоров'я

Аналізи двох мешканців Світловодська направили до вірусологічної лабораторії Кропивницького на тест ПЛР Новина з фото Новина з відео

Аналізи двох мешканців Світловодська направили до вірусологічної лабораторії Кропивницького на тест ПЛР
Двоє громадян наразі перебувають у відповідно обладнаному напередодні інфекційному відділенні у лікарні на Павлова, 16. Їм зроблено швидкі тести, які реагують на антитіла.


Але це не дає стовідсоткової відповіді — інфіковані чи ні. Таку відповідь дають тести на ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція), у даному випадку — в обласній вірусологічній лабораторії у Кропивницькому. Саме туди учора, 6 квітня, і були відправлені аналізи цих двох підозрілих. Результати будуть відомі у середу-четвер цього тижня.

Про це газеті "Світловодськ вечірній" повідомила головна лікарка міського Центру надання первинної медико-санітарної допомоги міста (ЦПМСД) Людмила Шумейко.

За її словами, ізольовані громадяни (30-ти та 52-х років) назвали кілька осіб з найближчого свого оточення. У одного їх двоє, у другого — троє. За їхніми адресами виїздила учора мобільна медична бригада — опитали та провели експрес-тестування, яке дало негативний результат. Їм було рекомендовано дотримуватися режиму самоізоляції.



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top