Вівторок, 19 березня 2024
ТОП-новини Здоров'я

На Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус Новина з відео

На Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус
Оперативна інформація на 11:00 7 квітня.


На COVID-19 захворіли: 40 мешканців Кропивницького, 7 мешканців Кропивницького району. Із них 2 жінки з с.Соколівське, які наразі перебувають на госпіталізації в обласній лікарні. 1 чоловік з с.Вільшанки, у якого діагностували хворобу під час перебування в обласній лікарні. 1 жінка з с.Володимирівка, яку виявили в обласному госпіталі й перевели на стаціонар до обласної лікарні. Медпрацівники обласного госпіталю: 1 жінка з с.Підгайці, 1 чоловік із с.Підгайці та 1 жінка з с.Северинки. Вони наразі перебувають на самоізоляції.

3 мешканців Долинського району. Із них:
- 1 жінка з м.Долинської, яка перебуває на самоізоляції;
- 1 чоловік із с.Новогригорівка, який перебуває в Долинській ЦРЛ;
- 1 чоловік із с.Новосавицьке, який перебуває в Долинській ЦРЛ.

Також в обласному госпіталі виявили 1 хвору на COVID-19 жінку з м.Олександрії, яку перевели до обласної лікарні.

У 1 жінці з с.Мар"ївка Компаніївського району та 1 чоловіка з с.Паліївка Маловисківського району, які перебували в відділенні інтенсивної терапії обласної лікарні, підтвердився COVID-19. Хворі продовжують залишатися на стаціонарному лікуванні в медзакладі.

Наголошую: пацієнти з м.Олександрія, Компаніївського району та Маловисківського району перебувають на госпіталізації і не повертались хворими додому. Тож прошу мешканців вищезазначених районів зберігати спокій!

24 людини, хворих на COVID-19 в області, мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції.

30 людей госпіталізовані. Із них 2 — у Долинській ЦРЛ, 18 — у Центральній міській лікарні в Кропивницькому, 10 — у Кіровоградській обласній лікарні.

9 пацієнтів знаходяться у важкому стані з причин, непов'язаних безпосередньо з COVID-19. Зокрема йдеться про серцево-судинні захворювання, політравми й кому. 17 пацієнтів — у середньому стані важкості, 4 пацієнта — у стані ближче до задовільного.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top